Καθαρισμος και Συντήρηση Κλιματιστικών!
Είμαστε οι ειδικοί στον καθαρισμό του κλιματισμού.

Τα air-conditions πρέπει να καθαρίζονται και να συντηρούνται τακτικά, καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν ποικιλία οργανισμών που μπορεί να αρρωστήσουν εσάς και την οικογένειά σας!

Το κλιματιστικό σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσετε τη ζέστη, παρέχοντας υπέροχο δροσερό αέρα, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία που βρίσκεται έξω, αλλά αν δεν το διατηρήσετε καθαρό και καλά συντηρημένο θα μπορούσατε να αναπνέετε όλα τα είδη μικροβιακών ρύπων.
Η HydroKleen προσφέρει ολοκληρωμένη υπηρεσία κλιματισμού.

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και την εξυγίανση παντός είδους συστημάτων κλιματισμού.

Μετά από έναν καθαρισμό HydroKleen ο αέρας σας είναι φρέσκος και υγιής, μειώνοντας τις ασθένειες και βοηθώντας σας να ζήσετε μια πιο υγιεινή ζωή.
Όταν εξυπηρετείστε από την HydroKleen, δεν είστε μόνο πιο υγιείς, αλλά εξοικονομείτε και χρήματα καθώς το κλιματιστικό σας λειτουργεί πιο αποτελεσματικά.

Είμαστε υπερήφανοι για την άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση μας. Θα είμαστε εκεί όταν μας χρειαστείτε και θα σας εξυπηρετήσουμε με βάση τα υψηλότερα πρότυπα.
Η ομάδα μας θα είναι έτοιμη σε ελάχιστο χρόνο, όποτε κι αν μας καλέσετε, για να καθαρίσουμε το κλιματιστικό σας, έτσι ώστε εσείς και η οικογένειά σας να αναπνέετε και πάλι υγιεινό αέρα.